Ponovljen natječaj

CPRSČlanak 7

zapadstan logo (1)Poslovne prostorije u kojima se stvaraju para, dim i mirisi ili nastaje buka od rada strojeva i slično, moraju se izolirati odnosno urediti na način koji neće ometati stanovanje ili ugrožavati zdravlje korisnika.

Članak 8

zapadstan logo (1)Korisnici stanova ili poslovnih prostorija dužni su vodovodne i sanitarne uređaje držati u ispravnom i urednom stanju u skladu sa Uredbom o održavanju zgrada (NN 64/97).
Članak 9
Nije dozvoljeno bacati otpatke u zahodske školjke , umivaonike i sl. te ostavljati uključene električne i plinske uređaje ili otvorene slavine u slučaju izbivanja iz stana ili poslovnih prostorija.

Članak 10

Nije dozvoljeno vikom, glasnom upotrebom glazbenih aparata,izvođenjem radova u stanu i drugim sličnim postupcima narušavati mir u zgradi. U stanu ili poslovnoj prostoriji nije dozvoljeno između 15 i 17 sati , te između 22 i 6 sati glasno pjevanje, pojačavanje tona glazbala, radio aparata, televizora ili slično iznad sobne jačine, te uporaba strojeva koji stvaraju buku na način koji smeta

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s